Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. PinkUnity is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan PinkUnity worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. PinkUnity heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van PinkUnity .

Foutmeldingen website

Als een webpagina, plaatje of e-mail adres het niet doet, dan willen we graag dat je dit probleem doorgeeft aan PinkUnity (info@unity.nl). Ook voor andere technische problemen kun je terecht op dit adres.

Colofon

Webbouw en Content Management Systeem; Lemon.

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid
© 2024 Pink Unity - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin